Dragi roditelji! Ovo je vaš post...

Updated: Apr 1

Zahvaljujući dobrodošlim povratnim informacijama pojedinih aktivnih roditelja, na kojima im se zahvaljujem, odlučila sam napraviti jedan kratki vodič kroz našu stranicu.


Za početak, učinila sam neke promjene na samoj stranici.

Od sada imate kod svih kategorija i hrvatski naziv. (Blog - Nastava je, čini mi se, puno jasnije nego ranije?) Drugo, postavila sam Blog - Nastavu kao naslovnicu. To će biti prvo što vidite kada otvorite stranicu. Nadam se da je tako bolje?


Ostale podstranice su prijedlozi dodatnih materijala i objašnjenja zašto koji služi. Rasporedila sam prijedloge prema razredima i vještinama koje razvijaju. Time se u početku ne morate zamarati, ali klincima slobodno možete dozvoliti da istraže što im je sve dostupno.


Druga stvar koja je važna za vas, dragi roditelji, jeste stranica pod nazivom Forum za roditelje. U njega ćete ući logiranjem svojim gmail računom ili Facebook računom na kružić u skroz desnom gornjem vrhu stranice - pokraj sličice zvona. Logiranjem ćete dobiti i mogućnost komentiranja ispod postova na blogu kad budete, npr. htjeli ostaviti sliku uratka djeteta i slično.

Ulaskom na forum kliknete na neki od naslova - tema. Trenutno su dostupne teme Welcome to the Online English Classroom!, Kutak za stručnu službu, Tehnologija u nastavnom procesu, Kreativnost u školi od kuće.

Kao što možete vidjeti ovdje:


https://www.zrinus.com/forum


Kada kliknete na neki od naslova i otvori vam se tema, imate kratak opis o tome o čemu će se pod tom temom raspravljati, a ispod je prostor u koji možete unositi komentare na temu. Tu možete postavljati pitanja nama učiteljima i međusobno.

U temi Kutak za stručnu službu uključena je i naša pedagoginja koja će nam svima zajedno pomoći kod svih pitanja vezanih uz pravilan rad poštujući pedagoške standarde. Sigurna sam da će nam njezini savjeti kao i obično biti od velike koristi.


Ostavila sam mogućnost da svi članovi mogu otvoriti i novu temu. Dakle ako vam se dogodi da imate nekakav problem ili situaciju koja nije pokrivena postojećim temama, možete otvoriti svoju na Create new post dugme na vrhu forumskih tema.

Ako vam zatreba pomoć, tu smo.

Svima nam je u cilju da naši klinci i u ovakvim okolnostima dobiju najbolje moguće obrazovanje koje im možemo ponuditi u nezavidnoj situaciji. Smatram da je važno da se mi učitelji, vi roditelji i stručna služba dobro organizira i uspostavi što transparentiji i efikasniji način komunikacije kako bismo u tome naumu uspjeli.


Molim vas za strpljenje i razumijevanje jer i mi smo se našli u neistraženim vodama, kao i svi, i nastojimo iznaći rješenja koja će biti optimalna za većinu.

Hvala na razumijevanju i stojimo vam na raspolaganju.


Toliko za sada.


Stay healthy and safe!


Vaše teacherice

395 views

©2020 by OŠ Zrinskih Nuštar - Online English Department. Proudly created with Wix.com