PŠ Cerić, 3. razred, 6.5.2020.

Hi, everyone!


Thank you all for your homework pictures! Odlični ste. Jako ste uredni i sve super izgleda. Danas počinjemo s našom radnom bilježnicom.

Otvorite stranu 51. i pripremite svoju pencil. U prvom zadatku pažljivo slušajte što odgovaraju Rosie and Ben na pitanja o aktivnostima.

Ako čujete da im se neka aktivnost sviđa (like) nacrtajte happy face na emotikonu pokraj aktivnosti.

Ako čujete da im se neka aktivnost ne sviđa (don't like) nacrtajte sad face na emotikonu pokraj aktivnosti.


Nakon što ste riješili zadatak slušanja, riješite i drugi zadatak. Pažljivo pogledajte slike i napišite što govore djeca na slikama; sviđaju li im se (like) ili ne sviđaju (don't like) aktivnosti na njihovim slikama? Pogledajte primjer pod brojem 1 da vam bude lakše.
Nakon radne bilježnice, vraćamo se u naš udžbenik na stranu 41.

Imamo prikaz jednog sports centre i njegove okolice. Prepoznajete li sve aktivnosti koje su dostupne ljudima u sports centre?


Idemo ih zapisati u našu bilježnicu zajedno s ostalim važnim stvarima iz ove lekcije.

Slijedi naša bilježnica s novim Practice page (zadaćom) i Teacher's page (novo gradivo).Podsjećam još jednom sve koji žele poslati slike svojih radova da to mogu učiniti na engleski.zrinus@gmail.com s naznakon za Teacher Marinelu! Dakle, komentirati možete ispod porukama i riječima, a slike, video snimke ili snimke govora možete slati na navedeni email.


Toliko od mene za ovaj tjedan.


Stay happy, healthy and safe!


Teacher Marinela

©2020 by OŠ Zrinskih Nuštar - Online English Department. Proudly created with Wix.com