Welcome! Dobrodošli!

Updated: Mar 20


Uslijed aktualnih događanja pojavila se potreba za organiziranjem nastave online. Zbog velikog broja korisnika istovremeno i zagušenosti redovnih kanala komunikacije, odlučili smo se na izradu jednog centralnog mjesta na kojem bismo postavljali materijale za rad od kuće.


Na ovim stranicama moći ćete pronaći materijale po razredima (od prvog do četvrtog razreda osnovne škole) koji će biti raspoređeni po vrsti na četiri kategorije ovisno o vještini koju razvijaju. Na naslovnici će biti objavljeno što je za koji razred novo svaki dan pa nećete morati puno lutati kako biste pronašli ono što vam je potrebno.


Stranica je namijenjena roditeljima i učenicima OŠ Zrinskih Nuštar i njezinih područnih škola. Nastojat ćemo se držati sadržaja koje učenici imaju u svojim tiskanim i digitalnim udžbenicima. Svi učenici dobili su uz svoje udžbenike i podatke o aktivaciji digitalnog udžbenika pa je potrebno iste aktivirati, ako već nisu, putem dobivenog koda i koristiti istodobno s tiskanim.


Jasno nam je da u roditelji imaju mnogo obveza te da im nije jednostavno odrađivati i nastavu kod kuće s djecom. Stoga je ova stranica kreirana s idejom da učenici dobiju što veću samostalnost u korištenju radnih materijala, a roditeljima olakša otežana situacija u kojoj smo se svi našli.


U sljedećih nekoliko dana počet ćemo s postavljanjem materijala na stranice. Molimo za strpljenje i razumijevanje. Učiteljski tim zaista naporno radi kako bi pronašli optimalno rješenje rad u online okruženju.


Toliko za početak. Čuvajte se i ostanite zdravi!


#schoolyear #backtoschool

84 views1 comment

©2020 by OŠ Zrinskih Nuštar - Online English Department. Proudly created with Wix.com